Crèmes


Cliniccare professionele saloncrèmes verzuimen nooit de natuurlijke, jeugdige glans, zachtheid en gladheid aan de huid te brengen. Met een zeer vochtinbrengende en voedzame formule, ingevuld met zeer effectieve actieve ingrediënten, wordt een intensieve huidverjonging bereikt.


Retinol Day Cream, 300ml

De perfecte professionele oplossing voor de bestrijding en voorkoming van verouderings- tekenen. Deze krachtige dagcrème verzacht, hydrateert en verbetert de vitaliteit van de huid. Het product lift de huid om een all-over jeugdige uitstraling. Gebaseerd op de laatste peptide-technologie, deze krachtige anti-aging crème levert ongeëvenaarde huidversteviging en antioxidant bescherming.


2-in-1 Gel "Ceramide", 500ml

Silky 2 in 1 Gel "Ceramide" kan gebruikt worden als een gel-crème of Moisturizing Mask. Onderzoek heeft aangetoond dat de droge en beschadigde huid is gekoppeld aan verarmd ceramide niveaus. Deze 2 in 1 Gel werk bij de bron van de droogte te versterken huid vocht vasthouden capaciteit.

Resultaat: de huidstructuur is verfijnd en frisheid en uitstraling van de huid worden hersteld. Deze gel hebben zowel een anti-stress en antioxiderende werking; Het effectieve verjongen, verbeteren van de van de huid; de weerstand tegen externe en interne agressieve factoren toeneemt, de stamcellen worden geactiveerd en het energiemetabolisme hersteld. Het wordt gebruikt voor intensieve behandeling van de huid door het verbeteren van de stofwisseling, is de huid herleven en creëren een ideale basis voor verdere behandeling.

 


Hyal+ Moisturizing Cream, 300ml

Silky Super vochtinbrengende crème voorkomt droogheid en fijne lijntjes. Ondersteunt het vochtgehalte en het minimaliseren van fijne lijntjes. Het activeert regeneratieve processen in de huid met een sterke anti-oxidant werking. Lage molecuul hyaluronzuur en Betaine helpen om de vochtbalans te herstellen. Hydrateert weefsels en het minimaliseren van fijne lijntjes. Geschikt voor alle huidtypes.


2-in-1 Gel "Vitamin C", 500ml

Zijdeachtig 2 in 1 gel "Vitamin-C" kan worden gebruikt als een gel-Cream of vochtmasker. Onderzoek heeft aangetoond dat vitamine-C helpt fijne lijntjes, rimpels en littekens te minimaliseren. Vitamine C stimuleert de synthese van collageen.

Resultaat: de huidstructuur is verfijnd en fris en uitstraling van de huid worden hersteld. Deze gel hebben zowel een anti-stress en antioxiderende werking; Het effectieve verjongen, verbeteren van de van de huid; de weerstand tegen externe en interne agressieve factoren neemt toe, de stamcellen worden geactiveerd en het energiemetabolisme hersteld. Het wordt gebruikt voor intensieve behandeling van de huid door het verbeteren van de stofwisseling, creëert een ideale basis voor verdere verwerking.


2-in-1 Massage Cream, 800ml

Silky Super vochtinbrengende crème voorkomt droogheid en fijne lijntjes. Ondersteunt het vochtgehalte en het minimaliseren van fijne lijntjes. Het activeert regeneratieve processen in de huid met een sterke anti-oxidant werking. Lage molecuul hyaluronzuur en Betaine helpen om de vochtbalans te herstellen.

Hydrateert weefsels en het minimaliseren van fijne lijntjes. Geschikt voor alle huidtypes.