Rollers


Al onze microneedlingrollers zijn duurzame, hoogwaardige precisie-instrumenten. De naalden zijn gemaakt van titanium. Alle gebruikte onderdelen worden geproduceerd in kwaliteitsbeheerde productiefaciliteiten. Voorschotten in de verwerking van materialen op microschaal hebben geleid tot de ontwikkeling en invoering van de geavanceerde microneduleringsrollen die zeer dunne schijfnaalden gebruiken - ze leveren werkzame stoffen door mechanisch de buitenste huidlaag te perforeren en transdermale absorptie van actieve oplossingen mogelijk te maken. Een ClinicCare titanium microneedling roller is een vatvormige rol met 540 ingebouwde schijfnaalden, de naalden zijn gemaakt van titanium om de veiligste micronedlingbehandeling te bieden.

ClinicCare Titanium 0,5 - 2,5mm

Steriel per stuk verpakt.

540 naaldjes van hoogwaardig titanium

Diverse maten: 0,5 mm - 1,0 mm - 1,5 mm - 2,0 mm - 2,5 mm

Het gebruik van meso-rollers timuleert natuurlijke versteviging van het collageen en verhoogt de elasticiteit van de huid. 

Samen gebruikt met specifieke mesopreparaten kunnen de meso-rollers gebruikt worden voor: foto/chrono-aging, oppervlakkige rimpels, grove poriën, striae, littekens, melasma, pigmentatie, acne littekens, alopecia, lentigines en keratose, keratosispilaris.