Moisturizer


Onze huidcellen vertrouwen sterk op vocht voor hun goede werking. Echter, met de leeftijd, als gevolg van blootstelling aan de verschillende weersomstandigheden, levensstijluitdagingen, huidverzorging en gezondheidsgewoonten, heeft de huid de neiging om zijn natuurlijke vocht te verliezen, waardoor we uw klanten helpen om hun verloren vocht te vervangen door onze professionele gezichtsverzorging.


2-in-1 Moisturizing Lotion, 500ml

Hydraterende vloeistof antioxidant vochtinbrengende lotion. Help vochtgehalte en het minimaliseren van fijne lijntjes. Antioxidanten, vitamine E en Beta Glucan hulp schild tegen schade veroorzaakt door externe invloeden. Rustgevende allantoïne en Centella Asiatica, gecombineerd met Hyaluronzuur, helpen de tekenen van voortijdig-verouderen huid te verminderen, waardoor de huid glad en steviger wordt. Uitstekend product voor gezichtsbehandelingen met bi-polaire en multi-polaire RF machines.


2-in-1 Moisturizing Cream, 300ml

Silky Super vochtinbrengende crème voorkomt droogheid en fijne lijntjes. Ondersteunt het vochtgehalte en het minimaliseren van fijne lijntjes. Het activeert regeneratieve processen in de huid met een sterke anti-oxidant werking. Lage molecuul hyaluronzuur en Betaine helpen om de vochtbalans te herstellen. Hydrateert weefsels en het minimaliseren van fijne lijntjes. Geschikt voor alle huidtypes.


Hyal+ Moisturizing Essence, 500ml

Hydraterende vloeistof antioxidant vochtinbrengende lotion. Help vochtgehalte en het minimaliseren van fijne lijntjes. Antioxidanten, vitamine E en Beta Glucan hulp schild tegen schade veroorzaakt door externe invloeden. Rustgevende allantoïne en Centella Asiatica, gecombineerd met Hyaluronzuur, helpen de tekenen van voortijdig-verouderen huid te verminderen, waardoor de huid glad en steviger wordt. Uitstekend product voor gezichtsbehandelingen met bi-polaire en multi-polaire RF machines.Heeft u vragen of opmerkingen?

Contacteer ons:

ClinicCare België

E-mail: info@clinic-care.be


Heeft u vragen of opmerkingen?

Contacteer ons:

ClinicCare Nederland

E-mail: info@bowiemedical.nl


Avez-vous des questions ou remarques?

Contactez-nous:

ClinicCare Belgique

E-mail: info@clinic-care.be

Veel gestelde vragen:

  • Waar kan ik de prijzen vinden?
  • Waar kan ik bestellen?
  • Waar kan ik een behandeling laten doen?
  • Wie is de importeur voor België en Nederland ?

Questions fréquemment posées:

  • Où puis-je trouver les prix?
  • Où puis-je commander?
  • Où puis-je avoir un traitement?
  • Qui est l'importateur pour la Belgique

 

Like ons en volg ons op facebook:


Suivez-nous