Meso Duo Skin Booster


Meso Duo Skin Booster apparaat

Een mooie, gladde, jongere huid met glans is nu gemakkelijker te bereiken. We introduceren de Meso Duo, een veilig en efficiënt toedieningssysteem dat gemakkelijk kan worden gebruikt. De Meso Duo-technologie is ontworpen met het oog op veiligheid en biedt u eenvoud en flexibiliteit met bewezen resultaten.

 

Meso Duo is ontwikkeld om voedingsstoffen mechanisch in de huid te dringen zonder daarbij de huid te penetreren. Het kan op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt: gelaat, armen, rug, benen, buik en borst.

 

Met Meso Duo kunt u voedingsstoffen dieper in de huid door laten dringen, met speciale producten van ClinicCare voor injectie. HIerdoor kunnen voedingsstoffen efficiënt in de huid worden opgenomen. Dit proces versterkt, revitaliseert en hydrateert uw huid effectief. De behandeling vermindert het ontstaan van rimpels en ouderdomsvlekken. Elektroporatie is de techniek van insluizingsintroductie van stoffen (zoals vitamines) in het lichaam. Met Meso Duo dringen de voedingsstoffen door tot diep in de huid.

De behandelign is volkomen pijnloos, veilig en geschikt voor alle huidtypes.

 

Technische informatie:

Meso Duo werkt met drie technologieën die gezamenlijk actieve ingrediënten afgeven aan de huid. Het is het eerste behandelingsapparaat ter ereld dat werkt met een variabele echografie tussen 1.000 - 40.000Hz voor mechanische impact op cellen.

Radiofrequentie (RF) die de huid verwarmt tot ongeveer 35 graden om de doorlaatbaarheid en elasticiteit van de huid te vergroten. Om de cel vervolgens actief te beïnvloeden voor penetratie, gebruiken we elektroporatie. Elektroporatie betekent dat we met variabele pulssnelheid elektrische pulsen tegen de huid schieten tussen -35V en +35V, waardoor er poriënopeningen onstaan in de celmembranen die de actieve ingrediënten gebruiken voor actieve penetratie.