Over ons


Waarom ClinicCare?

Onze huidverzorgingsproducten zijn bedoeld voor professioneel gebruik en zijn alleen beschikbaar in medische klinieken, professionele schoonheidssalons, huidtherapie praktijken  en kuuroorden.

Momenteel zijn we vertegenwoordigd in onder andere België, Nederland, Engeland, Frankrijk, Duitsland,  Zweden, Noorwegen, Finland, Ierland, Letland, Roemenië, Rusland, Slowakije en Turkije.

Over ons

CLINICCARE uit Zweden is een van de beste professionele huidverzorgingsmerken ter wereld.
Laag-moleculair geioniseerd bio-hyaluronzuur is één van de belangrijkste unieke basiscomponenten van de CLINICCARE huidverzorgings producten.

Daarnaast bevatten alle CLINICCARE cosmeceuticals extreem hoge concentraties aan hoog actieve werkstoffen.

 

Hyaluronzuur speelt een vitale rol bij alle biochemische metabole processen in de huid. Het helpt de huidcellen te beschermen en helpt bij het voorkomen van infecties. Een van de belangrijkste eigenschappen van hyaluronzuur is het vermogen om vocht vast te houden - dit tot wel 1000 maal het gewicht van het zuur zelf. Het vermogen tot natuurlijk herstel van onze huidcellen is direct afhankelijk van de aanwezigheid  van genoeg hyaluronzuur. Helaas neemt het aanwezige hyaluronzuur af naarmate we ouder worden. Dit maakt de huid gevoeliger voor toxinen en allerlei schadelijke processen die de conditie van de huid  verslechteren. Het is hierom dat het zo belangrijk is voor anti-aging formules om hyaluronzuur te bevatten. Het probleem met conventioneel absorberend hyaluronzuur is dat de moleculen 3000 nanometer in diameter zijn, terwijl intercellulaire ruimte slechts ongeveer 100 nanometer is. Dit maakt het voor conventionele hyaluronzuur-moleculen onmogelijk om door te dringen tot diepere lagen van de huid. Tot nu toe was dit is alleen mogelijk met directe injectie van hyaluronzuur door artsen. Echter wetenschappers zijn er nu  in geslaagd om laag-moleculair geioniseerd bio-hyaluronzuur te ontwikkelen met moleculen met een diameter van slechts 5 nanometer. Dit nieuwe laag-moleculaire hyaluronzuur vormt de basis van de CLINICCARE cosmeceuticals. 

 

Het unieke laag-moleculaire hyaluronzuur van CLINICCARE kan diep in de huid doordringen  zonder injecties.


Effecten

CLINICCARE is een hightech cosmeceutical-lijn met producten die zorgen voor onmiddellijk en direct  zichtbaar effect.
Het wereldwijd gepatenteerde complex van laag-moleculair geïoniseerd bio-hyaluronzuur is vele duizenden malen kleiner dan de moleculen van het gewone hyaluronzuur. Hierdoor kunnen de ClinicCare cosmeceuticals direct diep in de huid doordringen voor effectieve hydratatie verjonging van binnenuit.

 

De speciale CLINICCARE formules bieden uitstekende resultaten als gevolg van de unieke combinatie van zeer hoge concentraties van effectieve actieve ingrediënten en laag-moleculair hyaluronzuur.

 

De CLINICCARE state-of-the-art technologie garandeert veiligheid.

 

Alle CLINICCARE huidverzorgingsproducten zijn ontworpen om langdurige diepe hydratatie en verzorging van de huid te bewerkstelligen.